Никой не разпознал президента Радев на световното

Политика

17-09-2018, 13:54

Снимка:

ПИК

Автор:

България утре

Всичко от Автора

Измъкнал се тихомълком, след като медии и зрители не му обърнали внимание

Огромно унижение преживял вчера президентът Румен Радев по време на световното първенство по художествена гимнастика, съобщи ПИК, като се позова на очевидци.

Държавният глава отишъл в „Арена Армеец“, където освен множеството зрители, имаше и засилен медиен интерес. Организаторите били предупредени от НСО за визитата и Радев бил настанен на първия ред в залата. С това обаче приключило вниманието към него, пише изданието. И допълва, че снимки, даване на автографи, срещи с хората от Федерацията по художествена гимнастика и гимнастичките така и не се случили. Зрителите не разпознали Радев и присъствието му не било отбелязано по никакъв начин.

Тв легендата Вера Маринова го нарекла "Радослав Радев". 

„Едва дочака да свърши състезанието, за да си тръгне тихомълком, след като видя, че интересът към присъствието му е нулев, даже от страна на спортните медии на събитието", разкриват очевидци пред изданието.

Унижението на Радев обаче станало и по-голямо, когато няколко часа по-късно президентът на федерацията Илияна Раева лично поканила премиера Бойко Борисов на официалния бал след победата и няколкото медала на нашите момичета.

„Това нямаше да се случи без подкрепата на Бойко Борисов. Поканих го тук, за да засвидетелстваме благодарността си. Неслучайно станахме домакини на Световно, благодаря Ви от името на всички за огромната Ви подкрепа през всички тези години. Борисов винаги се е интересувал от нашите нужди, построиха и „Арена Армеец“, за да можем да бъдем домакини на този грандиозен форум“, обърна се с благодарност Илияна Раева към Борисов.

Запознати твърдят, че Радев се опитвал да яхне всички световни първенства и да използва повода да си направи пиар, но спортните величия ясно му показали, че не е желан.