Групата за млади таланти “Art Crew” пее вечните песни на България

Финалният концерт е тази вечер в Пловдив

Групата за млади таланти “Art Crew” е готова да зарадва всички фенове на българската музика с новото си концертно турне, което е под надслов “Вечните евъргрийни на България”. След детските спектакли младите таланти са готови със спектакъл, насочен и към по-големите.
Формацията, създадена в Хасково, а вече изцяло базирана в Пловдив, е
приготвила спектакъл от близо час и половина с музиката, останала във времето и радвала поколения наред. Ще прозвучат мелодии, познати в изпълнения на Паша Христова, Емил Димитров, Мария Нейкова и много други.

В концерта специално участие има и клубът по художествена гимнастика - “Брилянт”- Пловдив, който ще внесе грация и изящество със своите изпълнения.
Ще пеят младите певици Венета Стоянова, Кристина Ангелова,
Любомира Джорова, Мартина Кънчева, Цветелина Славова. Водещ на събитието е Калина Вълчева, а екипът, стоящ зад проекта, са Богомил Райков - главен режисьор, Венета Иванова - пиар, Ивета Василева - мениджър проект, както и Мартин Дизов - ръководител проект.
Концертното турне на “Art Crew” премина през три града в България - в  Хасково, Казанлък и финалният концерт е тази вечер в Пловдив, в залата на “Военен клуб” или по-известно като ДНА.
Цените на билетите за спектаклите са от 10 лева, а със средствата  групата възнамерява да разплати разноските по турнето, както и да финансира следващия си проект. Концертът е с начало 19:30 часа.