Кабрал бил почти сигурен за Динамо Москва

Играчът на Левски и до днес не знае защо не е заиграл за московския клуб

Крилото на Левски Жерсон Кабрал разкри, че въобще не е трябвало да играе на "Герена" и пристигането му при „сините“ е по-скоро случайност. Холандецът призна пред сайта voetbalzone.nl, че през миналото лято е бил почти сигурен играч на Динамо (Москва), но всичко се разпаднало в последния момент. Кабрал е категоричен, че не съжалява за случилото си.

"Бях в Русия, преминах медицинските изследвания и ме представиха пред отбора. Здрависах се с треньора Дмитрий Хохлов, стиснах си ръката и с президента. Дори имах шкафче в съблекалнята. За моя изненада обаче трансферът не бе финализиран. Изведнъж ми казаха, че трябва да съм повече трениран“, разкри Кабрал.

„Както изглеждаше, че няма никакъв проблем, така в деня, когато трябваше да подпиша договора, за който се бяхме разбрали, излезе такъв. Искаха да премина някои допълнителни тестове. Ситуацията стана доста неясна и в крайна сметка всичко се провали. До ден днешен не знам какво точно се случи и беше много разочароващо", допълни играчът на Левски.