Дневен хороскоп - неделя, 23 септември 2018

Хороскоп

22-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днешната атмосфера ще окаже влияние върху тези от вас, които имат богато въображение и повишена чувствителност. За мнозина денят ще е изпълнен с фантазии, мечти, спомени и изкушения. Сънищата и знаците на съдбата носят важно послание.

     
 

Телец

Днес  за едни вниманието ще е изцяло погълнато от партньорските отношения и домашните отговорности. За други пък главната цел ще е да завоюват и печелят симпатии, признание, да гонят престиж или да търсят популярност в други среди.

     
 

Близнаци

Денят ще е хубав, само ако сте в подходяща психологическа и комфортна среда и се занимавате с неща, които ви доставят удоволствие или се намирате в приятна компания. Извън тази среда не се очакват хубави неща.

     
 

Рак

Звездите показват, че е по-добре е да не се борите срещу обстоятелствата, а да намери своето място в тях. Не потъвайте в прекомерни размишления. Влейте се в потока на деня и пуснете на воля своите емоции и въображение. Случайна асоциация с нещо ще предизвика носталгични спомени у вас.

     
 

Лъв

Днес мнозина от вас са вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Хороскопа ви показва, че е по-добре да прекарате този ден у дома или в среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек.

     
 

Дева

Денят  за мнозина ще е пасивен и инертен. Може да ви липсва желание да правите каквото и да било, защото ви е обзело унинието. Добрата музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви, ще повдигне духа ви.

     
 

Везни

Купуване на нова придобивка, получаване на подарък, неочакван приход или преразпределение на семейните средства във ваша полза ще повдигнат леко настроението ви. Успешно ще бъде всичко, всяка дейност, в които ще вложите творчески и артистичен и израз.

     
 

Скорпион

Посветете днешният ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора, приятели. Насладете се на хубавият момент, позволете си да покапризничите и да се поглезите малко. Отпуснете душата си.

     
 

Стрелец

Ще ви грабне инерцията този ден. Чувствата ви са силни и дълбоки. Много от вас ще ги занимават мисли за любов, търсене на забранения плод, уреждане на срещи, получаване на удоволствия. Тези, които ще търсят същите неща в социалните мрежи ще си останат само с илюзии и самоизмами.

     
 

Козирог

Денят се очертава да е динамичен. Задачите ви нарастват, но вие подхождате към тях с нужната отговорност. Способни сте на разумна преценка на обстоятелствата. Атмосферата около вас е позитивна. 

     
 

Водолей

Изпълнени сте с оптимизъм и надежда в светлото бъдеще. Мнозина от вас ще се впуснат в шопинг и ще проявят разточителност и екстравагантност. Всяка престижна покупка да се прави с повишено внимание.

     
 

Риби

Силните по дух Риби ще успеят да укрепят авторитета си и сами ще направляват събитията. По-слабите представители на знака ще разчитат на съчувствие и морална подкрепа на хората, около тях. Денят ще даде храна на вашето въображение и вдъхновение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е свързан е с източниците на информация и носи тайно знание. Полезно е да се работи със свещени текстове, да се чете езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта и усилията са били насочени към това.

Един от най-мощните енергийни дни. Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, която днес може да ви нападнат. Денят способства укрепване на семейните отношения. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.