Седмичен хороскоп за 24 - 30 септември 2018

Хороскоп

23-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Ако в един момент действаш правилно, в следващият е допустимо да сгрешиш.

Началото на седмицата може да внесе някои поправки във вашите планове и намерения. Трябва да напуснете старите, безплодни пътища. Необходимо е да се отървете от всичко, което е ненужно и остаряло. Някой ще играе важна роля в непосредствените събития в живота ви. Всичките ви действия трябва да бъдат добре обмислени и премерени. Избягвайте споровете. Въпреки че нарастват вашите чувственост и сексуални желания, по-голямата част от вас ще се стремят повече към самоконтрол и вярност, което ще е от полза за постоянните ви отношения.

Благоприятни дни- 29, 30

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Телец

Довършете старото и започнете новото.

Ще трябва да приведете в ред делата, мислите и чувствата си. Ще се появи човек, който ще ви вдъхнови. Марс ще засилва вашата професионална дисциплина, ефективност и организация. Пред вас ще се разкрият  добри перспективи. Въпреки че ще сте повече консервативно настроени, ще успеете да възобновите стари приятелски или романтични отношения. Не бързайте да правите планове за бъдещето. Ще имате нови и неочаквани и впечатления. Бъдете снизходителни към променливото настроение на тези, които са редом до вас. Проявявайте повишено внимание, когато сте зад волана.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Близнаци

Обичаш ли живота, той е красив.

Ще имате възможност да реализирате някои от идеите си, които обмисляте от известно време. Наистина пред вас стоят шансове за успех, не ги пропускайте! Въпреки, че периодът е провокационен и напрегнат, дните пред вас ще бъдат в слънчеви оттенъци - нито грам сълзи, само позитивно настроение и усмивки. Всички ваши страхове стават на пух и прах. Щ усещате прилив на сили и хармония с околния свят. За някои от вас ще започне мимолетна есенна романтична новела, но ако не искате да преживеете онлайн нищо от това, стойте си тогава само и единствено в къщи с книжка в ръка.

Благоприятни дни-25, 26

Неблагоприятни дни- 29, 30

     
 

Рак

Истинското предназначение на човек е да живее, не да съществува.

Целия период може да бъде сложен за вас и да изпадате в трудни ситуации, както в работата, така и в личния си живот. В службата ви обичайната атмосфера може да бъде нарушена от някои странични фактори. Запасете се с повече търпение и не форсирайте събитията. Излишъкът от емоции, нетърпеливостта ви и потребността ви веднага да получите всичко, могат да доведат до обратните резултати. Предстои ви много работа за вършене, но не ощетявайте личния си живот. Оставете си време за сантиментални и романтични преживявания.

Благоприятни дни- 27, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Лъв

Време е да влезете в крак със ситуацията.

Разполагате с достатъчно сили и енергия, а предстоящата седмица ще бъде динамична и леко напрегната. Времето за промени свърши. За нови ще трябва да почакате. Обстоятелствата са благоприятни за много неща. Използвайте своя магнетизъм, чар и интелигентност. Можете да приемате или да отправяте предложения, но стремежът да пробвате нови алтернативи може да ви създаде някои трудности. Работата ще ви отнема много време, но не забравяйте да отделите време и за развлечения. Приятелите ви ще търсят вашето внимание, а вие не им отказвайте, колкото и да сте заети. Бъдете внимателни към своето здраве. Не се отнасяйте безотговорно по този въпрос.

Благоприятни дни- 25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Дева

Същността на живот е развитието.

Периода предразполага повече към отдих и развлечения, отколкото към работа, но ако сте заети със сложни дела, то не бързайте да превключвате на друга вълна. Ще сте склонни повече към спокойна и методична работа, която притежава прагматичен смисъл. По възможностите ви е да контролирате това, с което се занимавате. Бъдете в хармония с енергиите на света и със своята собствена, вместо да се изправяте срещу противодействащите сили.  Приемайте мнението на хората от колектива, в който работите. Има възможност да се реализират нови идеи и предложения. Освен със своите проблеми, ще трябва да помагате и на други да се справят с техните.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 29, 30

     
 

Везни

Погледнете по нов начин на нещата и ще прозрете нещо много важно за себе си!

Започнете да се подготвяте за новият цикъл, в който ще навлезете. Подходящо време да оставите в миналото всичко, което ви пречи и дърпа назад. Това може да бъдат отживели връзки, стари вещи, вредни привички. Очертава се напрегнат период в сферата на професионалната дейност. Парите и силите ви взаимно ще се компенсират. Колкото повече усилия, толкова повече доходи. Това ще ви изведе на едно по-качествено равнище на живота. Опитайте се да погледнете по нов начин на нещата и ще прозрете нещо много важно! Може да имате случай, който ще ви даде възможност да приложите стари умения, които не са били използвани дълго време.

Благоприятни дни- 29, 30

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Скорпион

Разтворете се в настоящето, наслаждавайте се на живота!

Старайте се да не вършите лекомислени неща, за да не изпаднете в сложни ситуации. В картината на живота ви ще навлязат вече по-ярки цветове, а сивите и черни тонове ще започнат бавно да се размиват и да отстъпват на задни позиции. Личният ви живот сега е малко хлъзгав терен. Обсъдете с партньора си всичко, което ви безпокои. Може да стигнете до неочаквани изводи и нови планове. Любовният ъгъл се стеснява за влюбените. Единствено от вашата толерантност и великодушие зависи дали ще кипи романтичният ви живот и ще ви радват положителни емоции или ще глътнете горчивото хапче на разочарованието.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Стрелец

Съвместете полезното с приятното.

Слънце и Меркурий във Везни активират вашите стремежи към промяна, пътуване и новаторски идеи. Събитията може да се развиват бързо. Бъдете готови за неочаквани обрати. Вашите интереси ще се пресекат с нечии други и това може да създаде напрежение между вас. Ще ви трябва творчески подход, за да решите сложен житейски казус. Ако обстоятелствата го налагат, по-добре е да отстъпите. Дублирайте материалите или документите, с които работите за всеки случай. Подсигурете си активен отдих и повече развлечения.

Благоприятни дни-25, 26

Неблагоприятни дни- 29, 30

     
 

Козирог

Действайте без излишна суета.

Всичко бавно ще започне да се нарежда и да влиза в своя ритъм. Максимално съсредоточете вниманието си върху нещата, които се нуждаят от завършване или от необходимостта да ги приведете в ред. Бъдете повече активни и настойчиви при реализирането на плановете ви. Разчитайте на собствените си сили, но и помощ може да потърсите, ако се налага. Ще ви зарадват хубави новини. Не е изключено  да ви се отвори златна възможност да заемете изгодна позиция. Благоприятно време за приятелствата ви и за романтичните връзки.

Благоприятни дни- 27, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Водолей

Няма да останете по-назад от другите!

През седмицата ще се радвате на добро настроение и интелектуален и творчески подем. Мнозина ще постигнат успехи в кариерата. Предстои интересен период, в който главното участие ще имате вие. Бъдете верни на своите принципи. Пазете се от измами, празни илюзии. Не участвайте в непремерени рискове. Не се разпилявайте в различни посоки - поставете си конкретна цел и я следвайте като пътеводна светлина. Обвързаните ще имат чудесната възможност да укрепят още повече връзката си, а свободните представители на знака да преживеят нова тръпка.

Благоприятни дни- 25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Риби

Повярвай на инстинкта си!

През настоящата седмица и след пълнолунието във вторник влизате в период, който изисква разплитане и довършване на ситуации  възникнали от близкото минало. Ще имате шанс да се справите с текущите задачи, благодарение на компромис или полезно сътрудничество. Оформят се нови позитивни тенденции пред вас. Много от важните теми в живота ви ще стигнат своята кулминация. Ще трябва бързо и отговорно да вземете решение и да предприемете правилните действия. Бъдете особено внимателни в ситуации, където трябва да рискувате. Стабилизиране на партньорските отношения.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 29, 30