Общински съветник отрече да е нападнал бездомна жена

Животът

25-09-2018, 15:49

Снимка:

nova.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Общински съветник се е държал грубо с бездомна жена?

Той обясни, че полицейската проверка по случая вече е приключила и е предадена на прокурор

Не е имало нападение. Така общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера коментира пред Нова Телевизия обвиненията срещу него, че е ритал багажа на възрастна жена в метрото.

Преди десетина дни свидетелки разказаха, че Контрера е изритал багажа на възрастната жена по стълбите на софийска метростанция. „Карлос Контрера слизаше надолу по стълбите и беше във видимо нетрезво състояние. Той се държеше доста нагло. Каза, че този багаж пречи”, разказа тогава Ивелина Пламенова, която е станала свидетел на случилото се.

„В публикацията в социалната мрежа, която даде повод за тази злостна атака, се казва, че багажът е бил изоставен. Никъде до него няма човек. Не е вярно, че тези момичета не са ме разпознали и не знаят кой съм”, заяви Контрира.

Той обясни, че полицейската проверка по случая вече е приключила и е предадена на прокурор. И разказа своята версия: видял изоставен багаж до рампата за колички, приближил го, видял, че е празен кашон и го ритнал. Тогава се появили двете момичета и почнали да крещят на Контрера какво прави.

Общинският съветник се оплака, че заради първият пост във Facebook върху него се изсипало „цялото Facebook правосъдие". Според него свидетелките внушили друго в случая – че дори е нападнал да бие възрастна жена.

„От един изолиран факт се създава буря в чаша вода”, смята съветникът.