Слънчев календар - четвъртък, 27 септември 2018

Хороскоп

26-09-2018, 18:02

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение.

В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Добре е да се погреете на слънчевите лъчи. Ден на промените. Трябва да отреагирвате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво. Обмислянето на решения не се препоръчва сега. Основната препоръка днес е:”Прави всичко бързо!” В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Да бъдете през цялото време все едно на педал. Не се бойте от откритите конфликти и смело ги решавайте. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Изчистете дома си до блясък. Добре е да шиете нещо или да правите ремонт.

 На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.  Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело.

Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи. Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Ако имате Рейки степен сега можете да работите с вътрешното си дете и да изпратите енергия.

Не бива да копаете земята, да сеете или да садите. Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително гладуване. Да не се осквернява въздухът с цигарен дим например. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Този ден е за съзидание, не за разрушение. Добър за художниците и творците. Не се препоръчва да спите и да релаксирате сега.

Диета – Добре е много да се яде, но не сладко и не месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете  ядки, слънчогледови семки,  тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид.

Облекло -  Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – Добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79