Дневен хороскоп - четвъртък, 27 септември 2018

Хороскоп

26-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще имате емоционален възход и желание  за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционалното наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта. Въпреки това бъдете внимателни с думите да не обидите вашата половинка.

     
 

Телец

Денят ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие и така лесно ще избегнете конфликтите с другите. На някои от вас ще им се наложи да помагат на хора, които са в затруднено положение.

     
 

Близнаци

Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като цяло ще е успешен. Справяте се доста добре. Доказаните методи невинаги водят до желаните резултати, но не се страхувате да експериментирате и да търсите нови начини за постигане на целите си.

     
 

Рак

Въпреки че може да срещнете трудности, влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Ще се открият добри възможности. Избягвайте да разпилявате енергията си и се фокусирате върху това, което считате за важно за себе си.

     
 

Лъв

Днес вашето щастие е във вашите ръце, от вас зависят много неща. Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. 

     
 

Дева

Денят е благоприятен като цяло. Шансовете за постигане на успех са добри, особено след като имате надеждни съюзници, приятели, към които можете да се обърнете за помощ по всяко време. Добре би било да не бързате, а сериозните решения да вземате самостоятелно.

     
 

Везни

Днес няма да е лесно да постигнете това, което сте си намислили. Може да срещнете трудности, може би ще ви спират действията на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Бъдете любезни и приятелски настроени към тези, които са ви скъпи.

     
 

Скорпион

Обстоятелствата могат да променят мнението ви за доста неща. Днес не всичко ще се случва по този начин, по който очаквате. Не флиртувайте с колегите си. Хубаво е да не смесвате деловите с личните отношения.

     
 

Стрелец

Доста е  вероятно да завършите успешно това, което сте започнали по-рано. Резултатите могат да надминат вашите очаквания. Денят е подходящ да напомните за себе си на старите си познати и да опитате да възстановите отношенията с тях.

     
 

Козирог

Не преследвайте лесни успехи и бързи победи. Ако трябва да се занимавате с важна работа или да проведете отговорни срещи, потърсете по-подходящо време. Да общувате с другите може да е трудно, защото днес  ще сте склонни да се държите по-егоистично, въпреки, че няма да си го признаете.

     
 

Водолей

Тези, които са без семейни отговорности ги очакват вълнуващи моменти. Обвързаните представители на знака не трябва да флиртуват с лица от противоположния пол. Вместо това обърнете повече внимание на вашата половинка. Денят е отреден само за вас.

     
 

Риби

Денят е хубав, макар и не толкова плодотворен. Вместо да витаете в облаците, добре е да гледате по-реално на нещата. Времето е благоприятно за срещи. Ако не сте получили още покана за среща, поемете инициативата вие. Ще се забавлявате добре с приятелите си, ще можете да се запознаете с приятни хора.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днешният ден е като огледало. Светът около нас отразява нашето истинско Аз. Всяка ситуация трябва да приемаме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм.

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Повече благоразумие и сдържаност. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия.