Дневен хороскоп - петък, 28 септември 2018

Хороскоп

27-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Нова възможност, която може да промени живота ви, ще се появи пред вас. Най-добре обаче е да се избегнат твърде смелите ходове и да се контролират емоциите. Един приятел много ви завижда за нещо и става все по-очевидно. С партньора си сте влюбени, щастливи и спокойни.

     
 

Телец

Един добър ден за интелектуални изследвания от всякакъв вид: писане на статии и писма, подготовка на документация, отчети, преговори, изучаване, интервюиране и т.н. Ще се насладите на комуникацията с приятен човек.

     
 

Близнаци

Повишената емоционалност, особено сред жените, ще добави малко несигурност в действията ви, която може да се забележи, когато общувате с другите. Някой ще се опита да ви използва, не трябва да го разрешавате.

     
 

Рак

Днес може да има много шум, движение, телефонни разговори. Опитайте се да намерите време, за да прекарате известно време в тишина. Единственото нещо, което може да пострада в този момент са вашите пари. Поради това се препоръчва да бъдете разумни по този въпрос и да планирате бюджета си предварително.

     
 

Лъв

Денят може да бъде по-оживен от обичайното, обстановката е шумна, но вие уверено се ориентирате в това, което се случва, лесно изразявате мислите си, установявате контакти. Що се отнася до любовта, звездите съветват двойките да общуват повече, да споделят идеи и впечатления. Кажете си нежни думи един на друг, комплименти - чувствата ще станат по-ярки.

     
 

Дева

Днес други ще се намесват в работата ви много повече, отколкото обикновено, което ще ви пречи и дразни. Възможно е да придобиете нови връзки, които в бъдеще ще се окажат полезни за кариерното развитие.

     
 

Везни

Вие сте сърдечни и емоционални, с удоволствие общувате с хората. Решенията, които търсите ще дойдат сами при вас, издигайки се от дълбините на подсъзнанието ви. Това може да се случи по всяко време.

     
 

Скорпион

Някакъв проблем ви тежи от доста време. Поставете картите на масата и потърсете утеха от приятели или семейството. Добре е да почистите дома си, да се отървете от неща, които са загубили стойност и вече не носят полза.

     
 

Стрелец

Един добър ден за творчески изяви. Ще се наслаждавате на хармонията на света и ще се радвате на битието. Семейството чака вашето участие, вземане на отговорни решения, но предпочитате да отлагате още. Желаете да общувате само с най-близките си приятели.

     
 

Козирог

Напрежението бавно изчезва от ежедневието ви. Приели сте вече някои неща и в крайна сметка можете да се радвате на своето тихо щастие. Добрата новина ще подобри настроението ви.

     
 

Водолей

Добро време за разширяване на вашите интелектуални хоризонти и възгледите ви за света. Но е възможно да ви притесняват емоционални проблеми. Ще бъде трудно да споделите с другите това, което чувствате.

     
 

Риби

Може би събитията от деня ще ви помогнат да преосмислите някои духовни ценности. Някой от вашите приятели може спешно да се нуждае от вашата помощ. Вие сте нетърпеливи в областта на любовта и по този начин може да разрушите хармонията на връзката си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на нашите заблуждения и грешки. Сложен и тежък ден. Подходящ за рутинна работа. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. Сега ставаме най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Препоръчва се уединение, никакви нови дела да не се започват. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете. Увеличава се опасността от травми.