Севиля показа на Реал, че Роналдо им липсва

Домакините с невероятно първо полувреме за крайното 3:0

Севиля помете Реал с 3:0 в мач от първенство на Испания. Домакините изиграха невероятно първо полувреме, в което вкараха трите попадения.

Два гола отбеляза дадения под наем от Милан португалски национал Андре Силва. Дежурното си попадение вкара и Бен Йедер.

Отличен мач направи и аржентинския национал Евер Банега, който през 2017 година премина в Севиля също от Милано. Само,че от Интер.

Много добри прояви на вратата на домакините имаше чешкия вратар Вацлик дошъл през лятото от Базел.

Модрич отбеляза гол за Реал, но съдията отмени попадението посредством системата ВАР заради засада. Бейл уцели греда и излезе сам срещу вратаря на Севиля,но не отбеляза. Уелският национал имаше още положения, но не можа да намери вратата.

В мача от групите на Шампионска лига срещу Рома спечелен от Реал с 3:0 не се забелязваще изобщо отсъствието на Роналдо. Даже влезлия като резерва с неговия номер 7 Диас вкара хубаво трето попадение.

Но в срещата със Севиля си личеше отчетливо липсата на Роналдо. Атаките на Реал бяха хаотични. Отборът не играеше добре известния директен футбол. Състезателите на мадридския тим се опитиваха да мачкат топката,което не е в техния стил.  Поне така беше в периода на Роналдо.

Реал има мач в събота с Атлетико Мадрид. Ясно бе,че със Севиля ще имат трудности,защото там винаги играят трудно. Но двубоят с "дюшекчиите" също изглежда труден. Няма значение,че Реал е домакин.