Бургаските депутати ще проведат открити приемни в област Бургас

Мисия Бургас

29-09-2018, 11:07

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Ивелина Василева е председател на Комисия по околната среда и водите

Двама народни представители от ГЕРБ ще имат открити приемни с граждани в Бургаски регион в първия ден от новата седмица.
Народният представител от ПП ГЕРБ Ивелина Василева ще има приемен ден на 1 октомври (понеделник) от 10:30 ч. Тя ще се среща с гражданите в офиса на партията в град Бургас на ул. „Конт Андрованти“ 5. Записвания могат да се правят на място или на телефон: 0884800023.
Ивелина Василева е председател на Комисия по околната среда и водите и зам.-председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове в 44-то НС.
Галя Василева също ще обсъди в понеделник актуални теми и проблеми в рамките на своя приемен ден в община Сунгурларе. Той ще протече в две населени места. В с. Лозарево, читалище „Светлина“ от 13.00 до 15.00 ч. 
Василева ще разговаря с жители на селото, а след това нейната приемна ще продължи в с. Черница /Читалището / от 15.00- 17.00 ч.
Галя Василева е член на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата и Комисия по труда, социалната и демографската политика.
Желаещите да посетят приемните на Галя Василева могат да се запишат 
на 0884 800 568 или на място в офиса на партията – Сунгурларе ул. ''Христо Смирненски'' 7.