Слънчев календар - неделя, 30 септември 2018

Хороскоп

29-09-2018, 18:02

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

14 слънчев ден –  Посвещава се на душите на всички живи същества, живеещи на Земята. Ден на покровителството на животните. Ден на тишината и хармонията.

Тотем – Крава, символ на плодородието, хармонията и красотата, която ще спаси света.

Време на страдащите същества. Старайте се да проявите повече внимание към околния свят, грижете се и помагайте на хората в нужда, на страдащите. Подходящо е за благотворителни дела. Раздавайте милостиня, хляб на бедните и гладните. Не забравяйте и животните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец. Във всеки случай проявявайте любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Помолете се за душите на починалите.

Ден за мир и съгласие, за прояви на любов и радост. Не нарушавайте хармонията на деня с крясъци, спорове и разправии, запазете неговата естествена тишина и спокойствие. Постарайте се да бъдете в приповдигнато настроение. Добре е да се помирявате, да се жените, да раздавате подаръци. Подходящо е за активна почивка.

Денят способства натрупването на знания и динамичното придвижване към набелязаната цел. Нужно е да се развиват духовните ценности. Добре е да се правят планове, но да не се вземат важни решения. Денят е свързан с изобилието, плодородието и всички земни блага. Препоръчва се да се правят материални планове. Денят е добър за парични операции, за покупки, за строителни работи.

Не е желателно да спорите в този ден. Не вземайте нищо, което се случва много навътре в сърцето си. Напълно е възможно да нямате достатъчно информация и да не оценявате обективно създадената ситуация. Избягвайте общуването с хора, които не са ви приятни хора, които са склонни към скандали. Не бива да се гладува. Земята не бива да се осквернява: като се плюе, уринира, издухване на носа, да се хвърля боклук. Не е подходящо за активна работа.

Диета – Добре е да се ядат млечни продукти, хляб, да се консумират орехи, ядки.

Облекло – Не обличайте в този ден натурални кожени дрехи, якета, шуби, особено родените този слънчев ден. Носете зелената гама. Избягвайте пъстри и крещящи цветове.

Знамения – За знамения не се следи в този ден особено, но ако ви се умилкват животни, това е знак за небесна защита.

Лошо е да се окажете свидетели на катастрофа, да видите кръв, да се порежете – това е предупреждение за грешки, които могат да доведат до усложнения.

Ако ви нахвърлят животни върху вас, това означава, че вашият път е погрешен. Ако нападнат дете, това е знак за родителите, че детето е лишено от защита.

Сънища – Неясни сънища не се тълкуват. Ярките сънища се сбъдват много бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – знак за просперитет. Да видите кръв – знак за тежка болест.

Числа на деня – 14, 24, 83