Слънчев календар - понеделник, 1 октомври 2018

Хороскоп

30-09-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

15 слънчев ден –  Денят е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесният поток и се счита за ден на почитане на жената-майка. Време за откровения и пробуждане на способностите. Денят е посветен на стихиите, почитание към жените, майките.

Тотем – Бобър, пазител на благодатта, символ на защита на Земята и света.

Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Както и вчерашният ден, тук управлява стихията Земя, но днес трябва да се съсредоточите не върху материалните дела, а върху отношенията с хората. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. 15 слънчев ден е съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба.  Но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния.

 Ден за единение на човека с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и да се заредите с енергия. Денят е добър за онези, които са осъзнали своето предназначение в живота, своята неповторимост и уникални способности. Всичко днес трябва да носи радост. Бъдете мъдри, скромни, реалисти,  последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да отреагирате.

Своеобразен женски ден, когато мъжете трябва да уважават и почитат жените. Към всяка жена трябва да се отнасят с особено внимание и почитание. Жената в този слънчев ден се счита за господарка на положението. Мъжете да се доверяват повече на женската интуиция, да се вслушват в женското мнение и да изпълняват безпрекословно. Спорове с жена в този ден се считат за знак за причиняване на зло към Небето.

Ден за откровения и пробуждане на необикновени способности. Дава възможност да се прояви в човек Божията благодат. Добър ден за сключване на съюзи. Освобождавайте се от всичко ненужно, от стари догми и правила. Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване, подстригване. Добре е да се приготвят лекарства и настойки. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Не трябва да се напрягате, да вдигате тежко. Да се избягва тежката работа.  В този ден тя трябва да носи радост иначе по-добре се откажете от нея. Да не се извършват никакви парично-финансови операции. Да не се пали огън в гората.

Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Подходящи са повече цитрусовите плодове днес.

Облекло – Старайте се с по-малко дрехи да сте облечени, да се избягва парадността. Препоръчва се оранжево и сребристо. Ярко-зеления цвят сега носи нещастие.

Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, буря, мълния, цветна дъга. Хубаво е да попаднете под дъжд или сняг.

Лоши знамения са всичко свързано с огъня, а също спиране на водата у дома. Ако целия ден ви мъчи жажда – неприятности.  Ако внезапно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой близък или смърт.

Сънища – Сънищата са пророчески.Сън свързан с водата – успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън – укрепване на здравето. Прием на храна – добро известие, помощ. Ако сънувате, че обличате дреха – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да сънувате животни и птици. Да милвате куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба.     

Числа на деня – 15, 74, 81Снимка на Деня

Щрихи от Плевен