Верея не успя да изненада Ботев Пловдив в Стара Загора

Спорт

01-10-2018, 08:57

Снимка:

fcvereya.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Дунав“ изпусна „Верея“ в Стара Загора

Старозагорци загубиха с 1:2 домакинството си срещу Ботев Пловдив

Въпреки усилията които положи, Верея загуби с 1:2 домакинството си срещу Ботев - Пловдив в двубой от 10-ия кръг на Първа лига. Тодор Неделев от дузпа и Лъчезар Балтанов дадоха аванс на "канарчетата" през първото полувреме, а автогол на Димитър Пиргов върна интригата в мача и тя се запази до последния съдийски сигнал Ботев поведе с гол от дузпа на щатния изпълнител Тодор Неделев в 24-а минута. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Денис Василиев, съобщава fcvereya.bg.
В 33-а минута пловдивчани удвоиха аванса си след гол на Лъчезар Балтанов, който реализира с глава след центриране на Неделев.
Веднага след почивката Афонсо пропусна чиста ситуация да реши мача в полза на Ботев, след като не успя да намери рамката на вратата с удар отблизо.
Верея се върна в срещата в 56-а минута. Антон Огнянов беше изведен от Малек отляво напред в наказателното поле и стреля по диагонала, а Димитър Пиргов засече топката в собствената си мрежа.
В 75-а минута Ботев Лъчезар Балтанов можеше да реши мача, след като се освободи от защитник на Верея, но стреля над напречната греда.