Слънчев календар - вторник, 2 октомври 2018

Хороскоп

01-10-2018, 18:01

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

16 слънчев ден олицетворява Закона, справедливостта. Ден за покаяние. Работѝ върху пречистването на мислите си! Ако нямаш лоши мисли, няма да имаш лоши постъпки.

Тотем –  Бял Кон, символ на чистотата, аскетизма и целомъдрието.

Добре е да гледате към слънцето и да се молите на запален огън.

Хубав ден за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос, безредие, суетня. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. Могат да се изясняват отношенията, да се постъпва на нова работа, да се подписва договор, но по-малко да се говори и да се следи всяка казана дума.

Тъй като е ден на справедливостта, то ако имате да подавате жалба в съда, направете го в 16 слънчев ден. Хубаво е сега да се започне съдебен процес по възстановяване на справедливостта. Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви искат нищо, то не давайте.

Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Старайте се да не ръководите, а повече да бъдете в подчинение. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор. Не ругайте и не пушете в този слънчев ден. Лош ден е за тези, които се опитват да ръководят хората днес, лошо е за началниците, лошо е за авантюристите.

Диета –По-малко течности консумирайте. Добре е да се избягва месото. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно.

Облекло – Благоприятни са сините тонове. Да се избягва жълто и зелено.

Знамения – Хубаво е да намерите подкова и да я внесете в дома – знак за материално благополучие.

Да намерите цветен камък или полускъпоценен – знак за защита и помощ от приятели.

Счупено огледало – загуба на защита. Спиране на часовника ви – знак за смърт на близък човек.

Лошо е да се повредят везни или друг измерителен уред – знак за измама, хаос, дезориентация.

Да изпадат голямо количество косми – неуспех, загуби. Да се появи пърхот в този ден - знак за безпомощност и слабост.

Лошо е да счупите стъкло или някакви съдове. Ако изпуснете стъклото и се нараните – знак за възмездие.

Сънища – Символичните сънища не се тълкуват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се сбъднат. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки –тъга, неуспех, предупреждение за грешка, която може да извършите.