Ремонтите в София изкарват граждани на протест

Мисия София

05-10-2018, 12:19

Снимка:

sofiautre

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Протестът е под надслов "Да спрем безчинствата на столичния кмет"

Столичани излизат на протест срещу ремонтите в София. Те ще се съберат пред сградата на Столичната община, заради лошото качество на ремонтите дейности на ул."Граф Игнатиев". Вълна от критики заля социалните мрежи и заради новия облик на градината пред църквата "Свети Седмочисленици".

Протестът ще е под надслов "Да спрем безчинствата на столичния кмет". Хората изразятат недоволството си в 12:00 часа днес.

Георги Илиев, който е сред организатора, каза пред камерата на България он еър, че качеството на последните ремонти е само последната капка на недоволството.

"Виждаме некачествено изпълнение на много скъпи ремонти. София е окупирана, прилича на бойно поле, а в същото време това, което получаваме като резултат, е неприветлива и дори опасна градска среда", подчерта още Илиев.

Той дори даде за пример тротоара пред самата сграда на Столичната община, който скоро беше ремонтиран и по думите му там отново сме свидетели на неравности и лошо изпълнение.

Организаторът на днешния протест Георги Илиев беше категоричен, че той и останалите граждани на града имат право на мнение за ремонтите в София и покани представители на общината да се срещнат с тях по време на предстоящия протест.