Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област се срещна с актива на ГЕРБ - Съединение

"Младите хора променят държавата, трябва да им се доверим“, заяви Мараджиев

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с актива на ГЕРБ -Съединение. Мараджиев бе придружаван от областните ръководители на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова и Младежи ГЕРБ Владимир Пильов. На срещата присъства и кметът на Съединение Атанас Балкански, както и народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков.
Трудно е да се говори в общини, които имат кметове на ГЕРБ. Трудно е, защото там направеното се вижда и хората говорят за всичките добри неща, които се случват в тези общини. Атанас Балкански е човек с опит в управлението, защото идва от частния бизнес. Там ако не работиш, няма и да просперираш. Така е и в общината. С тези думи се обърна областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев към общинските съветници и общинското ръководство на ГЕРБ-Съединение. Той допълни, че кметът не бива да работи сам, а в синхрон с общинските съветници. До думите му само така общината ще върви напред. Мараджиев допълни, че предстоят избори за Европейски парламент, които ще дадат ясен знак за нагласите на хората. Той бе категоричен, че трябва много работа, за да бъдат убедени хората, че тези избори са важни. „Трябва ГЕРБ да ги спечели убедително, защото само така правителството ще  може да продължи да изпълнява поставените цели", каза още Георги Мараджиев. В подкрепа на думите му народният представител Запрян Янков заяви, че с една победа на предстоящите избори ще се покаже, че партия ГЕРБ е силна и има необходимите компетентни кадри, с които да управлява успешно държавата.
За активна работа и много срещи с жителите на общината призова и областният ръководител на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова. Тя заяви, че структурите на ЖГЕРБ и МГЕРБ са тези, които могат да поведат хората, защото са носители на новото, на смелите идеи и добрите практики. Областният координатор също заяви, че младежите от ГЕРБ са едни от най-важните представители на партията, които със своя младежки дух и енергия могат да накарат хората да повярват на каузата на ГЕРБ.
„Младите хора променят държавата, трябва да им се доверим и да им дадем право на глас, за да ни поведат“, бе категоричен Мараджиев. Той допълни, че те, с помощта на социалните мрежи, могат да са в помощ  и на кметовете. От тази трибуна - в интернет много хора имат възможността да разберат какво точно се случва в общината, какво е свършено и какво предстои. „Трябва да покажем, че нещата се случват, трябва да покажем, че ние в ГЕРБ можем, когато сме заедно“, каза още областният координатор.