Отпадналият от "Фермата" Цветан: Доволен съм от себе си

Животът

08-10-2018, 13:41

Снимка:

btv.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Едва 36 стотни от секундата не стигнаха на Цветан, за да се завърне в шоуто

Първият отпаднал мъж от "Фермата:Съединение" е Цветан Ангелов. Той загуби дуела в неделя в много оспорвана битка. Едва 36 стотни от секундата не стигнаха на Цветан, за да се завърне в шоуто

"В последната игра Роман игра нечестно. Не спази едно от основните правила - да стъпва на всички греди. Но като цяло съм доволен от абсолютно всичко във "Фермата", каза той в ефира на БиТВ.

"Аз съм доволен от себе си. Показах, че циганите сме кадърни и работни хора, че можем да се интегрираме и да градим заедно с българите в България. Че не сме чак такива, за каквито ни представят, че сме грамотни. Обичам да чета, винаги съм се вълнувал от историята", подчерта Цветан.

"Моята лична мотивация беше да покажа на моите братя цигани, че ако ние наистина поемем пътя към образованието, ние ще изплуваме от това ниво, на което стоим с години. В България се говори за интеграция, но се краде, но проблемите никога не са се решавали", допълни той.

"За мен държавата не е намерила механизъм, с който да накара едни хора да променят начина си на живот. Гетото пречи много на хората", каза още Цветан.