Алекс Холстън: Чувала съм страхотни неща за Пловдив

23-годишната волейболистка ще пристигне под тепетата за по-дълго време

Новото попълнение на волейболния Марица (Пловдив) – американката Алекзандра Холстън, също изпрати свой видео поздрав за привържениците на Жълто-сините, както по-рано това направи и канадката Дженифър Крос. Диагоналът все още е в очакване на пътуването си до Града под тепетата, но вече няма търпение да се присъедини към отбора.
“Здравейте, фенове на Марица (Пловдив)! Казвам се Алекс Холстън и ще бъда с вас през този сезон”, казва американката в обръщението си. “Чувала съм страхотни неща за България и за град Пловдив и много се вълнувам, че ще дойда там, ще се запозная с всички вас и ще подновя подготовката си и тренировките си на професионално ниво.”
Всъщност Холстън вече посети Пловдив. Като част от състава на предишния си клуб, полския Хемик (Полице), тя гостува на Марица за мач от груповата фаза на Шампионската лига през февруари тази година, около месец преди да се контузи и да претърпи операция на ахилеса. Този път обаче 23-годишната волейболистка ще пристигне под тепетата за по-дълго време и ще има възможност истински да се наслади на престоя си в най-стария жив град в Европа.
“Играх срещу Марица миналия сезон и мога да кажа, че има много талант в този отбор, а треньорът им е много добър,” сподели още Холстън пред volleymaritza.bg. “Работих здраво през изминалите седем месеца, за да се възстановя напълно след операцията, и сега нямам търпение да се присъединя към момичетата от Марица и отново да започна професионални тренировки.”