Босът на Реал търси заместник на Лопетеги

Спрягат Лоран Блан и Арсен Венгер

Босът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес обмисля вече варианти за треньорския пост на Хулен Лопетеги, който може да бъде уволнен при продължаване на лошите резултати, съобщава El Confidencial.

Според изданието сред спряганите имена за бъдещ наставник на „кралския“ клуб са бившият мениджър на Челси Антонио Конте и спряганият за уволнение в Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Друг обсъждан вариант е Сантиаго Ернан Сколари, който в момента е начело на втория тим на „белия балет“, а опции са още французите Лоран Блан и Арсен Венгер. Първият за последно бе начело на ПСЖ, а вторият си тръгна от Арсенал в края на миналия след над 20 години в клуба.

Перес имал най-голямо желание за Масимилиано Алегри, който обаче е твърдо начело на представящия се прекрасно този сезон италиански шампион Ювентус.

В зависимост от резултатите на Реал срещу Леванте, Виктория (Пилзен) и Барселона ще се реши и съдбата на сегашния треньор Хулен Лопетеги, под чието ръководство Реал е без успех в четири поредни мача във всички турнири без отбелязан гол, като само в един от тях не загуби.