Ателие "Наталини“ ще представи свой куклен спектакъл

Това е "Приказка за Часовника на Щастливото време“

Днес от 18.00 ч. в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив Ателие „Наталини“ ще представи свой куклен спектакъл „Приказка за Часовника на Щастливото време“.
Ателие „Наталини“ работи от три години с деца от 4 до 15 години, а ръководител е Наташа Начева. В него те се занимават с рисуване и вече имат две изложби в Пловдив. Идеята за  „Приказка за Часовника на Щастливото време“ е провокирана от рисунки на тема „Любим герой“ и децата сами написват пиесата. С помощта на Меглена Илиева създават куклите и декорите. С усърдие и ентусиазъм децата репетират ролите.
Пиесата се занимава с въпроса „Защо човек, който не носи часовник е щастлив?“ И децата премислят отговора, че може би това е така, защото не се подчинява на безмилостното тик-так… Щастливото време е спасено от злодеите Лунчо, госпожа Гъбина и господин Габон. Така остава повече време за приятелите и посланието за по-малко втренчване в телефоните и часовниците, което ще спаси времето и ще направи хората по-добри и щастливи.
Малките творци се надяват с тази пиеса да зарадват родители, близки, приятели и всеки, който откликне на поканата им за представлението.