Къде няма да има вода в столицата?

Животът

12-10-2018, 08:03

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Мадрид“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Ген. Данаил Николаев“, жп гара Подуене.

Във връзка с извършване на степ тест за измерване на налягането във водопроводната мрежа в кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Воденичница“, ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Радецки“, ул. „Кумата“, ул. „Севастократор Калоян“ и района между ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Иваница Данчев“, ул. „Севастократор Калоян“, ул. „Герганица“ и ул. „Байкал“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 301 жк. „Надежда“ 3, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 301, бл. 302, бл. 303.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“ – четни номера.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Петър Панайотов“ Промишлена зона „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Петър Панайотов“ от Пожарната до „Яйцекооп“ и бл. 10.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Любен Каравелов“ от ул. „Липите“ до ул. „Мито Войнишки“, ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Никола Петков“, ул. „Витоша“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Никола Петков“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дружба“ в с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дружба“, ул. „Незабравка“; ул. „Боне Хаджибонев“ от ул. „Градина“ до ул. „Незабравка“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Варна“ гр. Нови Искър, кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Варна“, ул. „Балкан“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ в кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дунавски лебед“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ община „Панчарево“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Вилна зона „Шумака“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен