Къде няма да има вода в София?

Животът

15-10-2018, 08:14

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Цанко Церковски“ кв. „Михайлово“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Никола Й. Вапцаров“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Захарий Стоянов“ , ул. „Персенк“ и ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Княз Борис I“ до ул. „Персенк“ , ул. „Родина“ и ул. „Христо Ясенов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Майстор Миленко Радомирец“ кв. „Манастирски ливади“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Майстор Миленко Радомирец“ от ул. „Родопски извор“ до бул. „Братя Бъкстон“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Паисий“ с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Троянов път“, ул. „Освобождение“, ул. „Отец Паисий“, ул. „Христо Попбожилов“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Теменуга“ кв. „Симеоново“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Поглед“ от ул. „Здравец“ до ул. „Теменуга“ и ул. „Теменуга“.