Байерн да вземе Йоги Льов

Бундестима ще намери подходящ треньор

Когато един национален отбор се провали на голямо първенство сменят треньора. Световният шампион от 2014 година Германия не можа да излезе от групите на Мондиала през 2018. Така Бундестима се нареди до дуги световни сили, които са били първи на планетата и на следващия мондиал не са излизали от групата.


Германците обаче са друга бира. Те са прекалено прецизни в организацията си и не правят резки движения. По този начин Льов остана треньор на Германия. Загубата обаче от Холандия с 0:3 показва,че  нещата не са добре. Дали Льов е изчерпан за националния тим, или част от играчите вече не искат той да ги тренира не се знае.

Видно е обаче,че Германия губи. При това с непривичен резултат като 0:3. Тази вечер предстои и мач с Франция в Париж. До голяма степен ще се разбере дали класическата загуба в Амстердам е била случайна или не.


Но има вариант методичен треньор като Льов да поеме Байерн. Там е ясно,че Нико Ковач е на път да си тръгне заради слаби резултати на баварците. Със сигурност Льов като човек, който обича да работи ще е доволен да стане треньор на клубен отбор. При това на Байерн. Така двете страни може да имат полза една от друга.

А за Бундестима сега е момента да дойде нов треньор с нови идеи. Със сигурност  германците ще намерят точния човек за Маншафта.