Коучинг груп проведе първата си среща в Пловдив

Катрин Прентис, гост-лектор, представи някои от основните схващания за коучинга

Коучинг Съпорт Груп - Пловдив стартира своята дейност – да подкрепя, вдъхновява и помага на всеки, който приветства промяната в живота си. Хора, отговорни пред себе си за своето лично и професионално израстване. Любопитни, вдъхновени и смели хора, поели по пътя на реализирането.
В първата част на първата среща на 9-ти октомври Катрин Прентис – специалният  гост-лектор, запозна аудиторията с някои от основните схващания за коучинга – какво всъщност е коучинга като метод, как се прилага в личното и професионалното израстване, защо работи така успешно в динамичните бизнеси и ражда лидери, какви са ползите, базирани на този метод и как коучингът се свързва с баланса в различните сфери от живота ни.
Във втората част на срещата гостите на ПКСГ имаха възможността да се потопят в коучинг приключението и сами да изпитат ползите от коучинга.
В груповата коучинг сесия участниците се потопиха в търсене и изследване на личните си казуси, свободно споделяха впечатления и преживявания. В мастърмайнд сесията участниците имаха възможността да се уверят в силата и заряда на този мощен процес, и сами да изпитат един от водещите принципи в мастърмайнд сесиите – че 1+1 винаги е равно поне на 3!
Селдващата среща е на 13.11.2018 (вторник), когато ще се говори за емоционалната  интелигентност.