Части на София без вода днес

Животът

18-10-2018, 08:11

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на водомерен възел в село Железница се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Железница.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Сава Михайлов“ в жк. „Западен парк“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоана“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Черковна“ – четни номера.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ в Центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Александър Стамболийски“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 6 във вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Богданов“ от ул. „Проф. Боян Пенев“ до ул. „Стилиян Чилингиров“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Синчец“ в село Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Емануил Александров“ от ул. „Училищна“ до ул. „Нов живот“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен