Започва ремонт на пътя през Владая

Животът

21-10-2018, 14:01

Снимка:

АПИ

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Трафикът ще се насочва по АМ "Люлин"

От вторник (23 октомври), започва ремонт на път I-1 София - Перник, през Владая. Трафикът ще се насочва по АМ "Люлин" и по първокласния път ще преминават единствено автомобилите на масовия градски транспорт. Целта е до началото на ноември да завърши ремонтът на близо 1,5 км, съобщават от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

За улеснение на трафика по автомагистрала "Люлин" от 23 октомври в пиковите часове ще има реверсивно движение в отсечката в района на свлачището при 9-ти километър.

От 7 ч. до 13 ч., когато трафикът от Перник към София е по-интензивен, ще има една лента в посока Перник и две ленти за София.

От 13 ч. до 7 ч. сутринта на следващия ден съответно ще има две ленти за Перник и една за София. Скоростта на движение в този участък от автомагистралата ще е ограничена до 50 км/час.

Движението по АМ "Люлин" не може да бъде пуснато по-рано, каквито бяха първоначалните планове на 22 октомври, тъй като продължава монтажът на анкери и мрежи на свлачището при 9-ти километър.

Очаква се предвидените аварийно-възстановителни дейности да завършат до 26 октомври, информират още от АПИ.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"