Промени на движението през идната седмица

Мисия София

21-10-2018, 15:41

Снимка:

facebook/ Транспорт за София

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

В столицата ще се ограничава движението през всичките делнични дни

От 15:00 до 22:00 часа на 23 октомври се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. "Народно събрание", в частта пред хотел Интерконтинентал, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието и извън местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент" - 10 /десет/ паркоместа.

От 15:00 часа до приключване на приема на 24.10. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на бул. "Янко Сакъзов" между ул. "Панайот Волов" и ул. "Кракра" - двустранно, с изключение на автомобилите на гостите поканени на приема.

От 09:00 до 20:00 часа на 25.10. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключенеи на автомобилите на снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент" на ул. "Иван Вазов" между ул. "Кузман Шапкарев" и ул. "Георги Бенковски" - 11 /единадесет/ паркоместа.

От 15:00 часа на 26 октомври до приключване на приема се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на югозападната част на пл. "Народно събрание" между ул. "Цар Шишман" и бул. "Цар Освободител", с изключение на автомобилите на гостите поканени на приема.