Барса разби Реал с 5:1

Луис Суарес вкара три гола

Барса разби Реал с 5:1. Три гола за каталунците вкара Луис Суарес. По един отбелязаха Коутиньо и Видал. За гостите се разписа Марсело.

Погромът,който нанесе Барселона над Реал не е изненада. От началото на сезона се вижда, че мадридския тим още не може да се оправи от липсата на Роналдо. А и Лопетеги далеч не показва добри треньорски качества.


Барселона игра сериозен мач от групите на Шампионската лига с Интер без контузения Меси. Блауграна взеха чиста победа с 2:0 и показаха,че могат да се справят на този етап и без аржентинския гении.


В Ел Класико това се видя с пълна сила. Гостите от Реал бяха отново в безпътица. Докато Барса се развилня. Особено запомняща се игра показа уругвайския национал Луис Суарес  вкарал хеттрик. Коутиньо започва да пасва все повече на Барса. Той откри резултата. А Видал довърши Реал с петото попадение.

Лопетеги се е запънал като магаре на мост и не иска да подава оставка. Но едва ли ръководството на Реал ще търпи провал след провал за мадридския гранд. Все повече се спряга името на Антонио Конте.