Съседи се биха в село Слатина

Образувано е бързо производство

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 10 криминални престъпления – 3 кражби, наркотици и 6 др. Разкрити са 5 престъпления.

Бързо производство е образувано срещу мъж, шофирал след солидна употреба на алкохол в Пловдив. Около 14 часа вчера екип на Пето РУ се отзовал на сигнал за пътно произшествие без пострадали на ул.„Съединение“ в жк„Тракия“. Пристигайки на място,  униформените установили, че лек автомобил „Рено“ се намира напречно на пътното платно, а 50-годишният пловдивчанин зад волана бил във видимо неадекватно състояние. Последвалият тест с дрегер показал, че водачът е под въздействието на спиртни напитки над 2,2 промила. Задържан е за едно денонощие в полицейския арест.

В полицията в Карлово е задържан извършител на хулиганска проява. Мярката за неотклонение е взета спрямо 34-годишен жител на село Слатина, който вчера нанесъл лека телесна повреда на свой 48-годишен съсед при спречкване помежду им. По случая е образувано бързо производство по чл. 325, ал.1 от НК.