glo™ – вече в търговските центрове из цялата страна

Стара Загора Лайф

06-11-2018, 13:00

Снимка:

BAT

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Освен в София иновативното устройство на Бритиш Американ Табако може да бъде закупено и в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе

glo™ – най-новото иновативно устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн – вече може да бъде открито във всеки един от 6-те най-големи града в България. От днес, 5 ноември, продуктът може да бъде закупен от 9 локации със специализирани щандове на glo™ у нас. Сред тях са едни от най-големите търговски центрове в столицата – Serdika Center и Mall of Sofia, както и в страната – Mall Plovdiv в Пловдив, Grand Mall във Варна, мол Galleria в Бургас, мол Galleria в Стара Загора и Mall Rousse в Русе. От средата на миналия месец, откакто устройството е на българския пазар, glo™ се предлага още в The Mall и Business Park в София. Съвсем скоро устройството ще бъде налично и на още една локация в столицата – мол Paradise Center.

glo™ предоставя на потребителите изчистена и стилна визия в четири цвята – черен, сив, златен и розов. glo™ е уникален продукт и по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, glo™ може да се ползва до 30 сесии. Устройството нагрява тютюна до приблизително 240°C. Не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е много по-малко*.

Технологията на glo™ е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от работата на над 100 учени и експерти в различни области. 

„Щастливи сме, че едва три седмици след като устройството беше пуснато в продажба, първоначално в София, разширяваме търговската си мрежа с откриването на нови специализирани glo™ обекти в столицата и цялата страна. Вярваме, че по този начин ще сме още по-близо до пълнолетните пушачи, които търсят алтернатива на традиционните тютюневи продукти с потенциално по-малък риск“ – коментира Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

Устройството glo™ използва Dunhill Neostiks™ – специални тютюневи стикове, които могат да бъдат закупени както от специализираните щандове на glo™, така и в търговската мрежа в страната. Българските потребители могат да избират между три разновидности на стиковете: Navy Blue, Yellow и Green.



Бележка:
* В сравнение с конвенционалните цигари, когато са запалени. Тези характеристики не означават непременно, че този продукт е по-малко вреден от другите тютюневи изделия.


За Бритиш Американ Табако България
Бритиш Американ Табако Трейдинг е част от мултинационалната тютюнева компания British American Tobacco PLC. с марки, продавани на над 200 пазара в цял свят. През последните 4 години БАТ е най-бързо развиващата се тютюнева компания в България по отношение на пазарен дял. Част от нейното портфолио са едни от най-известните световни марки – Dunhill, Vogue, Lucky Strike и Rothmans. Считано от 2017 г., БАТ България заема лидерската позиция на пазара след придобиването на силни местни марки като Victory и Eva.



Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"