Българин сред 25-е иноватори в ПР сферата за 2018 г. за регион ЕМЕА

Мисия София

08-11-2018, 14:47

Снимка:

facebook

Автор:

Мина Иванова

Всичко от Автора

Една от най-авторитетните световни класации за комуникации The Holmes Report публикува ежегодния си списък за иноваторите в ПР-сферата за 2018 г., за регион Европа, Близък Изток и Африка. Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, е единственият българин, удостоен с признание за Innovator of the Year. Той се нарежда сред комуникационни специалисти от Великобритания, Германия, Швеция, Обединени арабски емирства, Южна Африка, Русия и други. За първи път българин е включен в престижния списък. 

Една от най-авторитетните световни класации за комуникации The Holmes Report публикува ежегодния си списък за иноваторите в ПР-сферата за 2018 г., за регион Европа, Близък Изток и Африка. Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, е единственият българин, удостоен с признание за Innovator of the Year. Той се нарежда сред комуникационни специалисти от Великобритания, Германия, Швеция, Обединени арабски емирства, Южна Африка, Русия и други. За първи път българин е включен в престижния списък. Признанието идва само месеци след като агенцията SiteMedia Consultancy бе определена за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия сват от PR

Проектите и кампаниите, в които Любомир Аламанов е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. Той е един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и неин председател за 8 последователни години, както и сред основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитални комуникации (БААДК) и неин пръв председател. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията.