Рашфорд: Помня когато Роналдо дойде в Манчестър Юнайтед

Спорт

08-11-2018, 19:00

Снимка:

btv

Автор:

sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Реал Мадрид се интересува от Рашфорд

Пеле вдъхна кураж на Рашфорд

Неговото ниво се вдига все повече и повече с годинитеМанчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд разкри своето възхищение от суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо  Португалецът носеше екипа на "червените дяволи" в периода между 2003 г. и 2009 г.

“Това, което е много изненадващо за мен сега, е, че помня, когато той пристигна в отбора. Талантът му безспорно беше един от най-големите, които сме виждали в Юнайтед от дълго време. Когато се върнеш в миналото, невероятно беше да имаме в състава едновременно него и Уейн Рууни. Но начинът, по който той поддържа кариерата си и дори се подобрява с годините, това е просто невероятно. Хората не правят това на неговата възраст.

Те обикновено се насочват към края на тяхната кариера и нивото им започва да се понижава малко, но неговото се вдига все по-нагоре и по-нагоре. За мен няма по-голямо вдъхновение във футбола. Бих могъл да говоря от името на много млади играчи и фенове на Юнайтед, които са гледали тима, когато той играеше тук. Повечето от нас следят изявите му и в по-нататъшната му кариера и затова Юнайтед е специален. Веднъж като си играл за този клуб, ставаш част от семейството дори и да си заминеш.

Винаги има нещо, което остава в сърцето ти. Можеше да видите това от нашите фенове, когато той се завърна на “Олд Трафорд”. Когато играеш срещу играч като него, трябва да уважаваш качествата му, но междувременно и да играеш твоята игра. Не можеш да покажеш страх срешу такъв тип играч”, заявиРашжфорд пред клубния сайт.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"