Антони Здравков: В мача с АЕК нямахме шанс пред гола

Липсват резултатите в Лига Европа

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков говори след края на мача, в който неговите възпитаници завършиха при нулево равенство с АЕК (Ларнака), в среща от група "А" на Лига Европа и така загубиха шансове за продължаване напред в турнира.

"Недостатъчно е равенството като резултат. Искахме да победим в този мач, да демонстрираме класа. В днешния мач ни липсваше шанс пред гола. АЕК ни затрудни при изнасянето на топката. Това допринесе за по-бавната ни игра. Липса на шанс е това. Това са футболисти, които са се доказали", каза Здравков.

"Не бих променил нищо сега, бях убеден, че това са футболистите, с които трябваше да излезем. Резултатите не липсват във вътрешното първенство, тук липсват. АЕК има голям брой чуждестранни футболисти и нещата са несъпоставими с нашето първенство. Смятах, че някой от стартовите 11 може да стигне до гола, затова не бързах със смените. Остават ни два мача за удоволствие и за хората, които ще дойдат на стадиона. Отборът няма за какво да се променя", добави треньорът на "орлите".