"Вечните евъргрийни на България" продължават турнето си

Талантливите младежи от група “Art Crew" с нови концерти

След първата част от турнето си през септември, талантливите младежи от група “Art Crew", продължават с втората обикола от турнето си “Вечните евъргрийни на България"! Формацията, създадена в Хасково, а вече изцяло базирана в Пловдив, е приготвила спектакъл от близо час и половина, с музиката, останала във времето и радвала поколения наред. Ще прозвучат мелодии, познати в изпълнения на Паша Христова, Емил Димитров, Мария Нейкова и много други. В концерта специално участие има и клубът по художествена гимнастика “Брилянт" - Пловдив, който ще внесе грация и изящество със своите изпълнения. Ще припомнят едни от най-обичаните песни за всички времена, предизвикващи силни емоции във всеки един от нас.
Ще пеят младите певици Венета Стоянова, Кристина Ангелова, Любомира Джорова, Мартина Кънчева, Цветелина Славова! Екипът, стоящ зад проекта, са Богомил Райков - главен режисьор, Венета Иванова - пи ар, Ивета Василева - мениджър проект, както и Мартин Дизов - ръководител проект.

Втората част от концертното турне на “Art Crew" ще премине през още два града в България, като на 14 ноември концертът е в град Хисаря - НЧ “Иван Вазов - 1904г.”, а на 15 ноември групата гостува в град Първомай - НЧ “Св. Св. Кирил и Методий - 1894г.” Цените на билетите за спектаклите са от 5 и 8 лева, които могат да бъдат закупени от мрежата на ИзиПей. Началото на концертите, е точно в 19:30 часа.