Подкрепете бургаските обекти за годишните награди в туризма

Мисия Бургас

16-11-2018, 11:00

Снимка:

anastasia-island.com

Автор:

burgasutre.bg

Всичко от Автора

Започна онлайн гласуването за третите Годишни награди в туризма, организирани от Министерство на туризма на Република България. Инициативата има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация. Целта на конкурса е да бъдат представени и поощрени всички, които полагат усилия за устойчивото развитие на туризма в България.

И тази година Бургас се представя в Годишните награди в 2 категории: "Туристическа атракция/обект" и "Изборът на българите".

 Можете да подкрепите бургаските обекти тук:

- Категория "Туристическа атракция/обект" - остров Света Анастасия, "Акве калиде", Авиомузей - Бургас: https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/;

- Категория "Изборът на българите" - природозащитен център "Пода" и храм "Св. св. Кирил и Методий": https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/.

Обективните резултати в конкурса са гарантирани, като гласуването е ограничено на база IP адреси. За реален глас се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни