Австралийска компания стана основен спонсор на Sofia Open

GrowGreen Australia, стана основен спонсор на Sofia Open

Големият тенис турнир от сериите ATP 250 Sofia Open има нов основен спонсор. От четвъртото издание на турнира, което се очертава да бъде и най-силното до момента, отборът на Sofia Open също става по-силен,съобщава БФ Тенис.

 

GrowGreen Europe – генерален представител за България и Европа на австралийската компания GrowGreen Australia, стана основен спонсор на Sofia Open.

„За нашата компания е чест да се присъедини към Sofia Open. Вярваме, че с нашата подкрепа ще се подсигури още по-благоприятна почва за развитието на тенис турнира и занапред. Вече сме свидетели на изключително високото качество на тенисистите, които ще дойдат в България през 2019 г., а високото качество на продукцията е и наш водещ приоритет", заяви Димитър Благоев, изпълнителен директор на GrowGreen Europe.

Мощната австралийска компания GrowGreen Australia е основана през 1986 г. Тя произвежда богата гама биологични продукти подходящи за конвенционално и био земеделие, създадени без никаква термична обработка. GrowGreen e на челно място в технологията за хранене на земеделски култури, използвайки аминокиселини. Компанията е специализирана в производството на биологични и органични торове и развива технологичните си знания и умения повече от 30 години. От 2012 г. компанията стъпва на българския и европейския пазар. Създадените продукти възвръщат естественото плодородие на почвата чрез иновативните технологии.

За постигане на висок добив и качествена продукция, е необходимо подходящо торене. GrowGreen Еurope дава готови решения, специално съобразени с конкретната земеделска нужда. Решението е цялостна програма с финансово ефективни екосъобразни течни торове. GrowGreen Europe подготвя специални миксове от точните пропорции торове, съобразени с нуждите на всяка култура според нейните специфични хранителни изисквания и почвен анализ.

Според проучванията продуктите на GrowGreen постигат високи резултати като: Увеличаване на добивите; Повишаване на нивата на захарта и минералите в продукция и растения; Освобождаване на ценни „заключени" хранителни вещества в почвата; Значително подобряване на почвената структура; Удължаване срока на годност на продукцията; Повишаване на толерантността към суша; Повишаване на резистентността към множество вредители; Намаляване на неорганичните материали.

„Радваме се да приветстваме Grow Green като нов основен спонсор на Sofia Open. Благодарим им за подкрепа", заяви Кей Годхинди, изпълнителен директор на Sofia Open и официален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free.

Шестима играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка (Швейц) ще участват в четвъртото издание на тенис турнира от сериите АТП 250 Sofia Open. Така надпреварата, която ще се проведе в зала „Арена Армеец" от 3 до 10 февруари 2019 г., се очертава като най-силната пред българска публика.

Освен Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос" 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, участие в София потвърди и актуалната млада звезда на световния тенис и №15 в световната ранглиста Стефанос Циципас (Гър), който спечели Мастърса на новото поколение за играчи до 21 години в Милано.