Херо: Лудогорец пак ще бъде шампион

ЦСКА ще е втори, а Левски трети

Треньорът на Иртиш Димитър Димитров коментира ситуацията в Първа лига. Специалистът е на мнение, че Лудогорец отново ще бъде шампион. Според Херо ЦСКА има по-голям потенциал спрямо Левски.

"Ситуацията в Иртиш беше трудна, а борбата тежка. Това беше един от най-трудните сезона в историята на клуба. Отборът бе тотално обновен. Селекцията беше през времето, когато аз бях беше съвсем различна. Подписах за две години и половина.

В Лудогорец бях само една година и не мога да почувствам такова отношение, каквото е било в Павлодар. Не мога да се оплача в никакъв случай.

Моите прогнози са, че Лудогорец отново ще бъде шампион през тази година. Очаквам ЦСКА да бъде втори и Левски отново да бъде трети. Това е моята прогноза.

Аз мога да кажа как виждам нещата от 4-5 хиляди километра разстояние. Не мога да бъда пълноценен и точен в преценката си. Смятам, че отборът на ЦСКА има по-добър потенциал от отбора на Левски. Левски надгради, имаше позитивни и добри играчи, но като цяло смятам, че отстъпва като качество и потенциал на ЦСКА.

ЦСКА има отстъпление от това, което беше есента на миналата година като качество и съдържание на игрите. Затова смея да твърдя, че Лудогорец на базата на своя опит и рутина отново ще бъде шампион.

Смятам, че с всяка една година на Лудогорец ще му бъде все по-трудно. Аз исках да направя това освежаване. Идеята да поема Лудогорец бе именно такава. Такива бяха тенденциите в началото, но в един момент спряха, заради различни причини, които не искам да коментирам", обяви Димитров пред "Дарик".