Болничен директор благодари на дарителите

Те се отзоваха и помогнаха на две изоставени новородени бебета в болницата

Д-р Аргир Аргиров, изпълнителен директор на “УМБАЛ – Пловдив” АД, благодари на всички дарители, което помогнаха за невръстните изоставени деца Илия и Златка:

“Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено, е това, което правим за другите.”
Скъпи дарители,
Изказвам благодарност от свое име и от името на ръководството на “УМБАЛ – Пловдив”  към всички хора, отзовали се и помогнали на двете изоставени новородени бебета в болницата – Илия и Златка.
Вашата съпричастност и милосърдие е израз на човечност и доброта, идваща от самото сърце. Вие дарявате не просто усилие, труд, памперси, дрешки, а това, което за децата е най-важно и означава всичко на този свят – шанс за по-добър живот! Желанията на децата са малки, но много трудно постижими.
Нека има надежда за всички, които усърдно се борят, да променят живота на тези деца към по-добро!
Вярвам, че и занапред ще бъдете до нас, защото нашата цел е пълен с обич дом и възможност за успешно бъдеще на всяко дете.
Благодаря от сърце за протегнатата от Вас ръка и за добрите чувства към тези деца!
Коледа наближава! Най-светлият празник! Пожелавам Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около Вас, за да се случват в живота ни малко, но реални чудеса!
Усмихнатите детски очи ще Ви благодарят!
                           С уважение - д-р Аргир Аргиров, изпълнителен директор на “УМБАЛ – Пловдив” АД

Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"