Кухнята за бедни отново нахрани над 100 благоевградчани

Менюто включваше салата от елда със зеленчуци и зеле с ориз

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя /16-ти декември/ раздаде храна на социално слабите ни съграждани. "В днешния празничен ден, слава на Бога, дежурството мина приятно и спокойно. Менюто включваше салата от елда със зеленчуци и зеле с ориз. Благодарности на всички, които се включиха и потрудиха", сподели доброволческият екип.

Увеличава се и броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".