С две коледни тържества изненадаха децата в Пловдив

Всяко дете усети магията на Коледа

Екипът на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“ в Пловдив изненада децата, с които работи, с две вълшебни коледни тържества.
За първия неповторим празник помощници бяха аниматори от театър „Хенд“ и разбира се, Дядо Коледа и Снежанка. За децата подготвиха музикални игри и специално подбрани подаръци. Те се забавляваха много и бяха развълнувани от срещата с белобрадия старец, когото някои от тях срещаха за първи път. Oсвен това децата рисуваха, танцуваха, преминаваха заедно през снежната буря и събираха красиви снежинки, споделиха и своите най-съкровени желания.
Второто празненство организираха специално за децата в приемна грижа и отново с подкрепата на техните приятели от театър „Хенд“. Децата и приемните родители имаха възможността да се насладят на една интерактивна коледна постановка „Коледни неволи“, в която бяха включени забавни игри, чрез които децата научиха повече за българските обичаи, характерни за Коледа и Нова Година. След края на постановката имаше още една изненада – появи се Дядо Коледа, който зарадва всички деца с подаръци и лакомства.
За фондация “За Нашите Деца” е ключово важно всяко дете да усети магията на Коледа и да получи истински шанс за щастливо детство. В семейство.