Зов за помощ: Да помогнем на Ивето!

Тя е на крачка да победи ужасната болест, но има нужда от нас

"Борба за живот, това е моето ежедневие от близо две години! Съдбата ми е тежка, но аз няма да се предам и ще се боря до последно! Преминах през много тежък път - с химиотерапии и трансплантация на костен мозък. Имаше дни, в които трудно намирах сили, но винаги успявах да се вдигна на крака и ще продължа да го правя, за да изляза победител от тази битка на живот и смърт!", споделя 27 годишната Ивелина Дачина, която се бори вече месеци наред с болестта на Ходжкин, в трети стадий.

Момичето преминава шест курса химиотерапия, но получава рецидив, което налага извършването на трансплантация на костен мозък. Благодарение на кампания за събиране на средства трансплантацията е извършена на 5 юли. В началото на октомври лекарите установяват, че от четири туморни образувания е останало само едно, което в началото на лечението ѝ е било 40 мм, а сега е 16 мм. Лекарите препоръчват лечение с Adcetris – 16 курса, като след всеки четвърти курс ще бъде правен скенер, за да се проследява какъв е резултатът от лечението. Всеки курс трябва да се провежда на 21 дни. Методът на лечение е чрез вливане на лекарството, което изсушава само туморното образувание.

На 08.01.2019 г. след направен PET скенер, станало ясно, че туморните образувания са се стопили, но все още има активни ракови клетки и трябва да бъде завършено лечението, общо 16 курса! До момента Ивелина е минала 6 курса от таргетната терапия, но са необходими още 11 вливания!

Сумата от 102 000 лв. е голяма и непосилна за нейното семейство... 

Нека бъдем хора и да помогнем!Това е най-малкото, в същото време толкова голямо нещо, което можем да направим за нея!

Начините по който можете да помогнете са:

Банкова сметка:
BG18RZBB91551039805313 
BIC:RZBBBGSF 
Ивелина Александрова Дачина 
Ivelina Aleksandrova Dachina
BG76CECB979010C7012100
BIC : CECBBGSF
Ивелина Александрова Дачина
Ivelina Aleksandrova Dachina
Град София
Pay Pal – i_dachina@abv.bg
Еконт - чрез паричен превод към банковата сметка на Ивето.
Изи пей - чрез паричен превод към банковата сметка. Или на :
https://helpkarma.com/campaign/za-usmivkata-na-iveto-75
https://dmsbg.com/11471/dms-ive-ivelina-dachina/

За още информация следете facebook страницата "Да помогнем на Ивето"