Безплатна танцова седмица започва в Dance Station

Провежда се от днес до 17 февруари

Ако тайно ви се иска да направите нещо различно за себе си, да пробвате нещо ново, забавно, разтоварващо. Ако детето ви иска да танцува, но не знае точно какво и имате въпроси какво е подходящо за него, можете да проверите лично, като се възползвате от безплатната танцова седмица в залите на Dance Station от 6-ти до 17-ти февруари.
През цялата седмица ще можете да пробвате по един час във всеки стил, който се предлага напълно безплатно! Професионалният екип от над 50 преподаватели ще ви направи част от над 20 танцови класове, сред които латино-американски и стандартни танци, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци , Kangoo Jumps, Пилатес, йога и много други. През цялата седмица ще можете да пробвате по един час във всеки стил, който се предлага напълно безплатно!
Безплатната танцова седмица в залите на Dance Station се организира по повод навършването на 3 години от създаването на танцовата школа в града под тепетата. Едно от най-модерните танцови училища в България „Dance Station” отвори врати в Пловдив преди три години, точно преди Деня на влюбените, на 13-ти февруари, с много настроение, изненади и специално подготвена танцова програма от професионалните танцьори на Dance Station и Dancing Stars.
„Dance Station” се намира на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15 и разполага с три просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи.
Обучителните програми на училището са насочени към деца, младежи и възрастни, като за всеки отделен стил има специфичнo разработена програма. Тези, предназначени за деца и млади хора например, целят да развиват тяхната естетическа, танцова култура и умения, като в същото време гарантират богат избор от възможности за разнообразни танцови изяви и участия. По този начин се постига цялостно образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.
По време на безплатната седмица от 6-ти до 17-ти февруари, която е подарък за пловдивчани, желаещите ще могат да зададат въпросите си на място, на самите инструктори и да получат цялата информация за всичко, което предлага центъра.
Всеки участвал в часовете ще получи талон “доведи приятел безплатно”.
Всеки участвал в класовете ще може да закупи карта с намаление 10%.