Илия Динков: Всяка победа в Шампионската лига граничи с подвиг

На 20 и 26 февруари на ВК "Марица" предстоят две мача от Шампионската лига

Президентът на волейболния шампион на България Марица (Пловдив) Илия Динков призова пловдивската публика отново да подкрепи Жълто-сините в предстоящите последни две домакинства на тима в Шампионската лига.
„На 20 и 26 февруари, тук в Колодрума, ни предстоят две мача от Шампионската лига – респективно с шампиона на Франция от Безие и вицешампиона на Германия от Щутгарт. Двубоите ще се проведат в удобно време. Разчитам на подкрепата на всички пловдивчани. Смятам, че винаги сме я имали. Вярвам, че и сега пак ще я получим. Колко са важни тези мачове? Ами важни са! Всяка победа е важна! Победа на български отбор на такова ниво граничи малко с подвиг. Уверяват ме от треньорското ръководство, че това не е така. Надявам се да успеем. Заповядайте всички!“, заяви Илия Динков на пресконференция по повод домакинството на Пловдив за кръг от Волейболната лига на нациите при мъжете с участието на националните отбори на България, Иран, САЩ и Сърбия.
Марица приема френския Безие (Безие) на 20 февруари (сряда) от 18:00 б.в. и германския Алианц МТФ (Щутгарт) на 26 февруари (вторник) от 20:00 б.в. в зала Колодрума в последните два кръга в Група А на най-силния европейския клубен турнир в женския волейбол.