ГЕРБ в пловдивския район "Източен“ поздрави възрастните хора

Те са от пенсионерския клуб "Каменица“

ГЕРБ в пловдивския район „Източен“ поздрави възрастните хора от пенсионерския клуб „Каменица“ по случай Трифон Зарезан и Деня на любовта. Гости на тържеството бяха ръководителят на партийната структура Иван Стоянов  и кметът на „Източен“ Николай Чунчуков.
Присъстващите благодариха за вниманието и подкрепата, които получават от местната организация на ГЕРБ и районния кмет. „Винаги може да разчитаме на тях – каквото са обещали, всичко са изпълнили. Помогнаха ни за помещението, както и за нашите инициативи“, сподели председателят на пенсионерския клуб Атанас Атанасов.
Тъй като поради многобройните и разнообразни инициативи в клуба се записват все повече пенсионери, сега тяхното желание е пространството им да се разшири. Николай Чунчуков пое ангажимент да съдейства за изработването на проект, който да позволи увеличение на площта.
Щом се затопли времето, от ГЕРБ ще организират за пенсионерите екскурзия до избрано от тях място, засега плановете им са за Шумен и Мадарския конник. Такива пътешествия се организират два пъти годишно.
„Споделяме както празниците и радостите, така и тревогите на всички хора в района. Стараем се да помагаме не само на възрастните, но и на младите, на родители, деца, абитуриенти. Винаги сме готови да откликнем за решаването на поставен проблем, отворени сме към всички“, увери ръководителят на районната структура на ГЕРБ в район „Източен“ Иван Стоянов. Той допълни, че всеки е добре дошъл в офиса на партията, който се намира на ул. „Коста Паница“ №5, както и да се обади на тел. 0886 804 189.