Общинската организация на ГЕРБ - Марица номинира кандидати за евродепутати

Приеха 10 нови членове, предимно млади хора

Общинската организация на ГЕРБ – Марица проведе събрание за издигане на кандидати за народни представители в Европейския парламент. В читалище „Виделина“  в село Войводиново се събраха над 40 членове на ГЕРБ, за да направят своите номинации. Присъстващите бяха приветствани от областния координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев и от общинския ръководител Гергана Трендафилова. След това официално в редиците на ГЕРБ-Марица бяха приети 10 нови членове, предимно млади хора. По време на събранието беше обсъдена и актуалната политическа обстановка и промените в изборния кодекс. Присъстващите поговориха и за важността на предстоящите избори и нуждата от мобилизация и висока активност.
„Нямаме време за губене, всички виждате как ежедневно ни заливат с
невярна информация. Трябва ни пълна мобилизация на структурите и много активна работа по малките места, за да се справим с провокациите, бе категоричен Мараджиeв. По думите му тези избори ще са много трудни заради желанието на опозицията за власт. Затова призова всички
представители на ГЕРБ да се противопоставят открито на лъжите и
измамите, които фабрикуват от БСП, защото загубата на евроизборите ще
бъде пагубна за държавата.
„Знаем как се печелят избори, имаме опита за това“, бе категорична
Гергана Трендафилова. Тя допълни, че близкият контакт с хората в малките населени места ще помогне те да не се доверяват на фалшивите новини, с които залива ефира БСП.