Нова инвестиция е факт в Плевен

Не е работа на Общината да прави бизнес, но нейна работа е да го подкрепя и създава условия за неговото развитие, каза кметът

Официално отвори врати новата търговска база на фирма „Бултекс 99” ЕООД, специализирана в производството и доставката на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Седалището на дружеството е в Пловдив, Плевен е един от 22-ата града в страната, където е открито представителство. То развива дейност тук от десет години, но вече е в модерна и просторна сграда, съобщават от пресцентъра на местната управа.

По традиция новата база беше открита с тържествен водосвет, отслужен от плевенски свещеници. Сред гостите на събитието бяха кметът Георг Спартански, представители на бизнеса, партньори на фирмата.

Управителят на фирмата Стефан Башев многократно благодари на плевенския си екип за усилията и постоянството в работата, с които отстояват името на фирмата. Нашата дейност е посветена на живота и здравето на хората, което ни дава стимул уверено да  продължаваме напред, подчерта той.

Тук съм с цялото си уважение към частния бизнес и с радостта си, че поредна нова инвестиция  е факт в града ни, каза в приветствието си Георг Спартански. Казвам го често и пак ще повторя, че не е работа на Общината да прави бизнес, но нейна работа е да го подкрепя и създава условия за неговото развитие с ясни и честни правила, допълни той. Кметът пожела здраве и успешни стъпки на целия екип.

Лентата на новата база прерязаха Стефан Башев и регионалният мениджър инж. Евгени Костов.