Ицо Хазарта има човек във Враца!

Новият-стар кмет на Враца Калин Каменов разкри каква музика е слушал по време на кампанията

Новият-стар кмет на Враца Калин Каменов разкри каква музика е слушал по време на кампанията. Каменов спечели със смазващо превъзходство от почти 73% още на първия тур и се превърна в новия рекордьор сред областните кметове.

„Искам специално да благодаря на Ицо Хазарта за вдъхновението. Албумът „Неправилен рап“ бе саундтрак на кампанията ми във Враца. При всички пътувания слушахме САМО него! И в този ред на мисли - очакваме клипа на песента „Сърцето на хлебарката“, написа градоначалникът.

Признанието идва в момент, в който Хазарта „се оказа черен“ на десните от ДБ и беше залят от тонове критики, защото си е позволил да излезе на сцена по време на предизборен концерт на ГЕРБ.

Ескалацията на напрежението в социалните мрежи стана повод изпълнителят да изкаже дълго премълчавани критики към партията и да обяви, че вече нямат човек в „Ъпсурт“.

„След простотиите на „Да, България“ и на моите избраници през 2017-а аз, както хиляди други хора, останах изумен как е възможно това да се случи. Имаше два варианта – тези или са нереално тъпи, или просто играят роля в нечий сценарий. И двете не ме устройваха, но реших, че не е редно да обиждам и да преча. Прецених, че трябва да замълча – все пак там има много мои приятели, защо да ги насаждам така… дай да си гледам моята работа и да не се излагам“, разказа той.

„На хора, които искат по-високи доходи, по-добри пътища и по-малко празни приказки – вие им говорите за Истанбулската конвенция, за тротинетки и за права на гейовете. Всичкото това – докато седите из софийските кафенета, цъкате с телефоните и тъжно обяснявате как София се е напълнила със селяни“, не спести критики Хазарта.