БЛИЗНАЦИ - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

2020 година ще ви даде шанс да забогатеете, но за сметка на чужди ресурси  или по друг начин казано,  ако до себе си имате силен партньор- личен или делови, който да ви подкрепя материално или поне морално.

В друг случай, вие можете  да получите наследство, ако това е  като тема във вашия живот, отново като вариант-  може да вземете длъжност, която е престижна, зависи силно или се определя от подкрепата, до която можете да се доверите от страна на държавни институции, големи финансови дружества, към които да се приобщите и т.н.

Още в началото на 2020 година- ще получите подсказки чрез кого или чрез коя подкрепа вие можете да преобразите вашия живот и то в положителна посока. Явно, че първа стъпка към вашия успех ще бъде точно тази- да се ориентирате към правилните личности, които ще се превърнат в мост към вашите успехи.

Същевременно, може да има и персони, с които трябва да се разделите, да оставите зад гърба си, защото ви носят повече щета, за да се предпазите, за да превъртите всички предизвикателства в полза и т.н. 2020 година в значима степен ще изисква от вас и повишена адаптивност, може да ви се налага да се съобразявате повече или над средното ниво с външни и независещи от вас обстоятелства. Колкото повече се стремите да бъдете приспособими към текущи възможности, но и сте готови да жертвате нещо, което е изживяло своето време и да го оставите зад гърба си, толкова повече ще растат шансовете  да повишавате благосъстоянието си, вид трансформации, които ескалират от външни фактори по-скоро ще ви бъдат полезни, а не обратното. Както казах вече най-важното е към кого се ориентирате,  с кого ще бъдете във вид съдружие,  а също така- кого ще дистанцирате от себе си, за да избегнете щети.

През 2020 година Съдбата може да ви направи голям подарък,   да материализира някои ваши мечти, стига да сте избрали подходящия партньор, личен или делови до себе си…

Показателни събития в тази посока можете да очаквате  от  януари до март 2020 година.

Юпитер през това време и във видимото си движение е много бърз,  възползвайте се,  за да получите и вие бързо разширение.

От четвърти април и до осми август  транзитната Венера   ще бъде във вашия зодиакален знак.  Докато Венера е във вашия зодиакален знак-  вие с по-голяма лекота ще привличате погледи,  ще печелите симпатии,  подкрепа и одобрение от страна на околните съответните позитиви за това.  Дори и да има някакви трудности, докато Венера е във вашия зодиакален знак- вие ще ги преодолявате по-лесно.  Докато Венера е във вашия зодиакален знак вие може да промените вашия външен вид, линия на поведение,  сами ще придадете нова стойност за вас самите.  Ще преоцените и всичко, на което държите истински, което е важно за вас- това могат да бъдат хора, могат да бъдат източници на доходи и т.н.

Това твърдение е валидно подчертано  докато Венера е ретроградна отново във вашия зодиакален знак от 12 май  и до 25-ти юни.

Докато Венера е във вашия зодиакален знак-  повечето от вас ще преживеят в своеобразна метаморфоза, ще се преобразят и после нищо няма да е същото, в оптимален вариант-  това ще ви подтикне да преобразите себе си, да обръщате повече внимание на себе си, да промените линията си на поведение, да обичате още повече себе си- в един по-широк смисъл,  да откриете нови качества, които да демонстрирате пред света и това ще има позитивно отражение на всички нива.

През втората част на 2020-та година вашата социална активност ще нарасне в пъти,  в близкото ви обкръжение могат да се появят хора или определена персона, която да ви мотивира, мобилизира, амбицира или помага да се развивате.

Не е изключено обаче, през втората част на 2020 година  в близкото ви обкръжение да се прояви и повишена конкуренция,  която в пълна степен можете да преборите  като в този процес не е подходящо да влизате в преки сблъсъци,  а по-скоро да използвате и езика на дипломацията, гъвкавостта, бих казала дори хитростта.

Най-внимателни трябва да бъдете с близкото си обкръжение и на кого се доверявате   от септември до ноември 2020 година- това ще определи не само бъдещите ви планове, но  обществени позиции,  които заемате.

В края на 2020 година и под влияние на случващото се-  вие може да сте заели по-престижни позиции в колектив, а ако това е невъзможно, тогава вероятно ще сте сменили вашата среда на съществуване  и това ще се отчита за благоприятно обстоятелство,  което ще ви даде шанс в друга обстановка  да разгърнете себе си, в собствения си потенциал, да откриете по-широка подкрепа и т.н.