РАК - Годишен хороскоп за 2020

Хороскоп

01-01-2020, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През 2020 година вашите успехи в значима степен ще се определят от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на влиятелни или властимащи личности, партньори- лични или делови.

Добрата новина е, че няма да ви липсват възможности, повечето от вас действително ще бъдат подкрепени  от силни персони, ще бъдат под влиянието на вид опека, а ако сте сами, то през 2020 година можете да срещнете любовта като привлечете към себе си-  силна личност, с която вероятно ще трябва да се съобразявате повече, но за сметка на това пък- тя може да играе ролята на голяма опора в живота ви.

Ако сте обвързани,  то през 2020 година вие трябва да надградите вашите отношения по някакъв начин,  например- това може да бъдат някакви общи и обогатяващи цели,  по-далечни планове за развитие,  а може и да сключите брак, ако все още не сте.  В каква посока се движат горе описаните тенденции, какви шансове получавате  във всичко гореописано,  в значима степен разбирате от януари до март 2020 година.

Същевременно през февруари и март месец 2020 година-  в близкото ви обкръжение може да се появи човек,  който силно да ви подкрепя,  но не е изключено и да имате усещането,  че той твърде агресивно навлиза в личното ви пространство,  стреми се да ви влияе или дори променя.  В друг случай- през това време нараства конкуренцията,  ако имате недоброжелатели,  то те ще се появят през това време.

Но това е оптимален период, през който може да си изградите ви стратегия,  така че да превъртате всички предизвикателства в полза  или по друг начин казано-  да карате другите да обслужват вашите интереси  и то по един доста креативен,  изобретателен начин.

През пролетта на 2020 година популярността на повечето от вас ще нарасне в пъти  съответните позитиви,  от които трябва да се възползвате по оптимален начин.  Част от възможностите  сами ще застават на пътя ви,  но други и вие трябва да инициирате.

През май и юни  се оформят шансове  да излезете извън границите на познатото  като разширите кръга на вашето влияние,  пътувате, общувате с хора  извън близкото ви обкръжение, демонстрирате висока квалификация,  това са месеци на промени,  към които ще се изисква повишена адаптивност,  но същевременно- ще разширят перспективите ви на развитие  с допълнителни  възможности.  От април до август  вие ще преоценявате всичко ценно за вас-  източници на доходи,  партньорски отношения  и т.н.

През това време все по-малко ще афиширате вашите чувства,  не е изключено някои от тях да охладнеят   и дори до точка на замръзване,  но има и вероятност- да сбъднете ваша тайна и съкровена мечта.  Към любовта ще използвате обходни пътища,  ако привързаността ви не е достатъчно силна,  тогава може да оставите  определени  връзки зад гърба си  или да започнете нова,  но скрита любовна авантюра  или тя ще бъде с човек,  който е твърде различен от вас,  имате възрастова, социална или друга разлика.

През лятото на 2020 година  вашите отношения или ще бъдат крайно романтични  или точно обратното,  според онова което вече се е натрупало между вас.  Все пак вие можете да влияете и да насочвате  съответни равносметки,  променена линия на поведение и т.н.  Онези които останат до вас,  заслушали се вашето доверие,  удържали са своеобразната проверка  на времето-  могат да останат до вас вероятно и във всякакви други ситуации…

Това ще е доказателство, че важно за вас отношенията достатъчно качествени.

През втората част на 2020 година вие ще ставате все по-амбициозни, причините могат да се коренят във вашите собствени желания и усещания, но могат да бъдат провокирани от външни и независещи от вас причини, например- нараснала конкуренция, повишени изисквания, колебания по кой път действително искате да поемете. Вероятно най-много колебания ще съществуват  от септември до ноември  2020 година. През това време не е препоръчително да започвате нещо ново, да вземате важни и окончателни решения, които засягат социалния ви статус- общо, в частност- кариерно развитие, обществено положение, брачни отношения.

Следете тенденциите, възползвайте се от попътни ветрове,  ако нещо ви разочарова, не се стремете да го задържате. От септември до ноември  може да си върнете нещо изгубено или да се ориентирате към стара идея, желание, способно да преобрази целия ви живот и на различни нива- професионален, но и личен план.

Онова което е ваше, ще се върне, също- това което завоювате през тези месеци, удържите след това през втората част на ноември и през декември ще се закодира трайно в вашето обществено положение, репутация и ще ви влияе задълго, като минимум през следващите около 2 години и половина.

Отпускане през втората част на 2020 година не може да очаквате, но за сметка на това може да извоювате победа, която да ви изстреля към върхови постижения и по гореописания начин.